gastenboek

gastenboek

 

Lieve Nathalie en Peterjan

Dank jullie wel voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en de gezelligheid. We komen zeker nog een keer terug!

Liefs

Anniek en Nelie

Jullie zijn een super mooi paradijsje aan het creëren hier. Eten was geweldig, de rust was heerlijk, wij komen zeker nog een keer terug!

Groet

Bart en Rianne

Lieve Nathalie en Peterjan

Wat hebben wij heerlijk genoten in jullie ‘Paradijs’. Het was heel gezellig en we zijn goed verwend met overheerlijk eten! De mannen hebben zich goed kunnen uitleven op de motor, met al die mooie bochten hier. De afsluitavond was ook geweldig. Het kind kwam weer, bij ons allemaal, naar boven. Wat hadden we toch een overweldigend kampvuur. We wensen jullie nog heel veel succes met de verbouwing. Wij komen zeker nog een keer terug om het eindresultaat te bewonderen.

Liefs Manfred en Margo

Beste Nathalie en Peterjan

Jullie hebben hier een topverblijf! We hebben genoten van jullie gastvrijheid/gezelligheid, de omgeving, het voortreffelijke ontbijt en het heerlijke avondeten. We wensen jullie heel veel geluk en succes met dit prachtige ‘project’!

Beste  Nathalie en Peterjan

Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben lekker gegeten en leuk getafeltennist! We hadden lekker weer en hebben ervan genoten. De pistes waren goed en je kan lekker snowboarden/skiën.

Dim

Beste Nathalie en Peterjan

Het is hier heel leuk en het eten was heel lekker. De omgeving is heel erg mooi en in het bijgebouw kan je goed tafeltennissen.

Miel

Wat een prestatie wat jullie gemaakt hebben!

Sfeer & ontvangst super.

Ontbijt overheerlijk!

Diner door top kok!

Mooie omgeving & uitstapjes!

Kortom 10 met een griffel & zoen voor de juffrouw!

Gr. Hans & Els

’t Was ‘Top’ hoor

Veel succes.

Matty & Arie van ’t Hof

Heerlijk hier, we komen terug!

Hans en Pauline

Beste Nathalie en Peterjan

Een heerlijke plek hier. Ik ben blij dat we tijdens onze trektocht hier twee nachten ‘moesten’ blijven in plaats van 1. Een plek om terug te komen. Bedankt voor jullie enthousiasme en gastvrijheid.

Mira en Marianne

Zeven hongerige wandelvrouwen hebben genoten van de heerlijke maaltijden, het geweldige ontbijt en de fijne lunchpakketten. Jullie B&B ziet er heel leuk uit, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de wandelingen in deze mooie en gevarieerde omgeving.

Het was helemaal top!

Annemieke, Elly, Marian, Jeannette, Corrie, Ellemien en Gusta

13 mei 2016

We zijn hier vijf dagen geweest met Jerome Wehrens van B-Mind. Het was vijf dagen lang alsof we thuis kwamen, iedere dag weer. Jullie hebben ons met veel warmte ontvangen en hoorden als ’t ware bij de groep. De kamers, het eten, de drankjes, de hapjes waren fantastisch! Onze oprechte en hartelijke dank hiervoor. Het was GOUD!

We hopen jullie in de toekomst nog vaker tegen te komen. Veel liefs

Marie-José, Bas, Ed, Ingrid, Iris, Liesbeth, Jan, Stef, Fokko, Carla, Marc, Petra, Ruud, Frank, Jerome  www.B-Mind.nl

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

reacties

13 augustus 2015

Lieve Nathalie en Peter Jan

Wij hebben enorm genoten om met onze vouwwagen bij jullie te kamperen. We hebben heerlijk bij gekletst, gegeten en geborreld. De meiden hebben zich goed vermaakt met jullie dieren en muziekinstrumenten. Wij wensen jullie veel geluk samen en dat jullie maar een mooi ‘bedrijf’ mogen neerzetten.

 

Patrick en Karin

9 augustus 2015

Twee mooie mensen op een mooie plek. Dat moet een succes worden…

Heel veel geluk toegewenst op deze bijzondere plek!

 

Jur

12 juli 2015

Eindelijk na vele haarspeldbochten en steile hellingen doemde daar het huis op. P’titMonde, een idyllisch huis met lavendelblauwe luiken. Hartelijk ontvangen door gastheer en gastvrouw PJ en Nathalie. Prachtige kamer, rustiek en heerlijke bedden. Zeer uitgebreide en smakelijke maaltijden (die Nathalie kan koken!!) De verscheidenheid aan de flora en fauna met name de vogels en vlinders is enorm. Veel wandelroutes zijn er mogelijk. Na een half jaar bikkelen zijn er twee gastenkamers klaar. Wij mochten de eerste gasten van een kamer zijn. Aan nog meer accommodaties wordt hard gewerkt. We hopen dat met ons vele gasten net zo zullen genieten als wij. We hebben hier ruim een week vertoefd naar alle tevredenheid. De natuur, de rust en weldaad zin er in overvloed.

Bedankt en au revoir

 

Meindert en Iris

9 augustus 2015

Leuk dat we nu eindelijk jullie P’titMonde hebben kunnen zien! Mooi om te zien dat er al zoveel is gedaan en dat jullie overal een eigen draai aan weten te geven. Ga zo door en geniet van alle mooie momenten die zullen komen. Heel veel succes en geluk toegewenst en tot de volgende keer!

 

Kevin

17 augustus 2015

Lieve Nathalie en Peter Jan

Dank jullie wel voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en de gezelligheid. We komen zeker nog een keer terug!

 

Liefs

Annick en Nelie

5 september 2015

Jullie zijn een super mooi paradijsje aan het creëren hier. Eten was geweldig, de rust was heerlijk, wij komen zeker nog een keer terug!

 

Groet,

Bart en Rianne

21 september 2015

Heeej Pee en Nathalie

…Wat een super plek zijn jullie hier aan het maken, maar wat een klus zeg! Mega onder de indruk en erg benieuwd naar het resultaat. Het is heerlijk toeven hiero. Super bedankt voor jullie gastvrijheid en wat een toeval dat we aanwezig waren bij het nieuws dat je je huis in Nederland verkocht hebt. Nu is het helemaal volle kracht vooruit! Giga veel suc6 met alles, we komen snel weer kijken.

 

Groetjes

Frans en Marieke

3 mei 2016

Beste Nathalie en Peterjan Een heerlijke plek hier. Ik ben blij dat we tijdens onze trektocht hier twee nachten ‘moesten’ blijven in plaats van 1. Een plek om terug te komen. Bedankt voor jullie enthousiasme en gastvrijheid.

 

Mira en Marianne

8 april 2016

…Sfeer & ontvangst super. Ontbijt overheerlijk! Diner door top kok! Mooie omgeving & uitstapjes! Kortom 10 met een griffel & zoen voor de juffrouw! Gr. Hans & Els

 

Groeten

Hans en Els

6 mei 2016

Zeven hongerige wandelvrouwen hebben genoten van de heerlijke maaltijden, het geweldige ontbijt en de fijne lunchpakketten. Jullie B&B ziet er heel leuk uit, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de wandelingen in deze mooie en gevarieerde omgeving. Het was helemaal top!

 

Groeten

Annemieke, Elly, Marian, Jeannette, Corrie, Ellemien en Gusta

13 mei 2016

We zijn hier vijf dagen geweest met Jerome Wehrens van B-Mind. Het was vijf dagen lang alsof we thuis kwamen, iedere dag weer. Jullie hebben ons met veel warmte ontvangen en hoorden als ’t ware bij de groep. De kamers, het eten, de drankjes, de hapjes waren fantastisch! Onze oprechte en hartelijke dank hiervoor. Het was GOUD! We hopen jullie in de toekomst nog vaker tegen te komen. Veel liefs

 

Groeten

Marie-José, Bas, Ed, Ingrid, Iris, Liesbeth, Jan, Stef, Fokko, Carla, Marc, Petra, Ruud, Frank, Jerome www.B-Mind.nl

Hours

Monday - Friday
10.00am - 5.30am

Saturday - Sunday
12.00am - 10pm

Location

88230, 5 BOSLIMPRE | BAN SUR MEURTHE CLEFCY, FRANCE

Phone

tel. 0033.648.694.270

Connect with us

Facebook