33

maaltijden

Diner (table d'hôtes):

Meerdere avonden per week kun je genieten van een (flexitarisch) meergangen diner uit onze ‘wereld keuken’.  Verrassende smaken die wij tijdens onze reizen in de wereld hebben opgedaan.
De reis op je bord kan gaan van Frankrijk naar Rusland, van Spanje naar Indonesië en van Italië tot aan Afrika. Elke maaltijd wordt met zorg en natuurlijk met verse producten bereid, zo mogelijk uit eigen tuin.

We bereiden ook smaakvolle vegetarische gerechten.

Op verzoek houden we rekening met gluten (allergieën). Hiervoor kunnen extra kosten berekend worden.

 

Ontbijt buffet:

Van het ontbijtbuffet maken we ook een feestje. Eigen gebakken broden met meel van de molen uit ons dorpje beneden. Ook de muesli en confitures zijn homemade. Uiteraard ontbreken kwark/Griekse yogurt, honing, vers fruit, sinaasappel pers,diverse kazen en vleeswaren niet. Daarnaast verschijnt er om de dag een eigengemaakte verrassing op het buffet. Voor de echte koffieliefhebbers hebben we een luxe koffiebonen-espresso-apparaat. Deze bereidt het hele spectrum van ristretto's tot latte machiato's en beschikt bovendien over verschillende temperatuurniveaus voor heet water, wat door liefhebbers van thee bijzonder op prijs wordt gesteld. Voor de thee liefhebbers is er een uitgebreid assortiment (kruiden) theeen, waaronder zelf bereide kruidenmixen.

           

 

Lunchpakket:

Tijdens het ontbijt kan men zelf het lunchpakket samenstellen. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

Bookiing.com award