arrangementheader

arrangement

Arrangement:
Voor degenen die wat langer willen genieten van de schoonheid en arrangementenwandelschoenenmogelijkheden die de Hoge Vogezen biedt, hebben wij een arrangementsaanbieding. Het geldt vanaf 4 nachten en kan naar wens worden verlengd. Alle maaltijden en overnachtingen zijn inbegrepen. Kaarten en routes vrij te gebruiken. Zie tarieven.

Kerst en "Oud en Nieuw" arrangement 2017

Kerst of Oud en Nieuw vieren in de Vogezen?
In een feestelijke ambiance van “gezellig met z’n allen aan één tafel”?
En op zoek naar een culinaire uitdaging?
Dan ben je bij PtitMonde op het juiste adres!

PtitMonde pakt in 2017 weer uit met een feestelijk arrangement: U kunt een uitgebreide culinaire rondreis over de wereld verwachten met ambachtelijke gerechten die geïnspireerd zijn op onze reizen naar verre oorden. Uiteraard vergezeld van een mooie selectie bijpassende wijnen uit de Elzas. Om de  mondiale sfeer compleet te krijgen, hopen we weer  verschillende nationaliteiten aan tafel te krijgen!

5 daags Kerst arrangement

-          Zaterdag 23 december; aankomstdag met welkomstdrankje en hapje, 3 gangen diner

-          Zondag 24 december; ontbijtbuffet en 4 gangen diner

-          Maandag 25 december; luxe ontbijtbuffet en 5 gangen kerstdiner

-          Dinsdag 26 december; luxe ontbijtbuffet en uitgebreid Franse kaasfondue diner

-          Woensdag 27 december; ontbijtbuffet, vertrek

5 daags “Oud en Nieuw” arrangement

-          Vrijdag 29 december;  aankomstdag met welkomstdrankje en hapje, 3 gangen diner

-          Zaterdag 30 december; ontbijtbuffet en 4 gangen diner

-          Zondag 31 december; luxe ontbijtbuffet, Tapas buffet diner en tijdens de jaarwisseling Crémant d’Alsace + verrassing

-          Maandag 1 januari;  vanaf 9.30 ontbijtbuffet en uitgebreid Franse kaasfondue diner

-          Dinsdag 2 januari; ontbijtbuffet, vertrek

Prijs per persoon per arrangement: 325 euro

* Prijs op basis van een 2-persoonskamer met eigen sanitair

* Bij alle diners Elzasser wijnen uit de fles inbegrepen. 

* Bij de maaltijden zijn ook koffie en thee inbegrepen.

* Vegetarisch kan ook.

* Vanaf 12 jaar

* Langer blijven kan ook, informeer naar de mogelijkheden.

* Andere dranken dan wijn zijn niet inbegrepen.

    

PtitMonde

Voor verbroedering van culturen.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

reacties

13 augustus 2015

Lieve Nathalie en Peter Jan

Wij hebben enorm genoten om met onze vouwwagen bij jullie te kamperen. We hebben heerlijk bij gekletst, gegeten en geborreld. De meiden hebben zich goed vermaakt met jullie dieren en muziekinstrumenten. Wij wensen jullie veel geluk samen en dat jullie maar een mooi ‘bedrijf’ mogen neerzetten.

 

Patrick en Karin

9 augustus 2015

Twee mooie mensen op een mooie plek. Dat moet een succes worden…

Heel veel geluk toegewenst op deze bijzondere plek!

 

Jur

12 juli 2015

Eindelijk na vele haarspeldbochten en steile hellingen doemde daar het huis op. P’titMonde, een idyllisch huis met lavendelblauwe luiken. Hartelijk ontvangen door gastheer en gastvrouw PJ en Nathalie. Prachtige kamer, rustiek en heerlijke bedden. Zeer uitgebreide en smakelijke maaltijden (die Nathalie kan koken!!) De verscheidenheid aan de flora en fauna met name de vogels en vlinders is enorm. Veel wandelroutes zijn er mogelijk. Na een half jaar bikkelen zijn er twee gastenkamers klaar. Wij mochten de eerste gasten van een kamer zijn. Aan nog meer accommodaties wordt hard gewerkt. We hopen dat met ons vele gasten net zo zullen genieten als wij. We hebben hier ruim een week vertoefd naar alle tevredenheid. De natuur, de rust en weldaad zin er in overvloed.

Bedankt en au revoir

 

Meindert en Iris

9 augustus 2015

Leuk dat we nu eindelijk jullie P’titMonde hebben kunnen zien! Mooi om te zien dat er al zoveel is gedaan en dat jullie overal een eigen draai aan weten te geven. Ga zo door en geniet van alle mooie momenten die zullen komen. Heel veel succes en geluk toegewenst en tot de volgende keer!

 

Kevin

17 augustus 2015

Lieve Nathalie en Peter Jan

Dank jullie wel voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en de gezelligheid. We komen zeker nog een keer terug!

 

Liefs

Annick en Nelie

5 september 2015

Jullie zijn een super mooi paradijsje aan het creëren hier. Eten was geweldig, de rust was heerlijk, wij komen zeker nog een keer terug!

 

Groet,

Bart en Rianne

21 september 2015

Heeej Pee en Nathalie

…Wat een super plek zijn jullie hier aan het maken, maar wat een klus zeg! Mega onder de indruk en erg benieuwd naar het resultaat. Het is heerlijk toeven hiero. Super bedankt voor jullie gastvrijheid en wat een toeval dat we aanwezig waren bij het nieuws dat je je huis in Nederland verkocht hebt. Nu is het helemaal volle kracht vooruit! Giga veel suc6 met alles, we komen snel weer kijken.

 

Groetjes

Frans en Marieke

3 mei 2016

Beste Nathalie en Peterjan Een heerlijke plek hier. Ik ben blij dat we tijdens onze trektocht hier twee nachten ‘moesten’ blijven in plaats van 1. Een plek om terug te komen. Bedankt voor jullie enthousiasme en gastvrijheid.

 

Mira en Marianne

8 april 2016

…Sfeer & ontvangst super. Ontbijt overheerlijk! Diner door top kok! Mooie omgeving & uitstapjes! Kortom 10 met een griffel & zoen voor de juffrouw! Gr. Hans & Els

 

Groeten

Hans en Els

6 mei 2016

Zeven hongerige wandelvrouwen hebben genoten van de heerlijke maaltijden, het geweldige ontbijt en de fijne lunchpakketten. Jullie B&B ziet er heel leuk uit, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de wandelingen in deze mooie en gevarieerde omgeving. Het was helemaal top!

 

Groeten

Annemieke, Elly, Marian, Jeannette, Corrie, Ellemien en Gusta

13 mei 2016

We zijn hier vijf dagen geweest met Jerome Wehrens van B-Mind. Het was vijf dagen lang alsof we thuis kwamen, iedere dag weer. Jullie hebben ons met veel warmte ontvangen en hoorden als ’t ware bij de groep. De kamers, het eten, de drankjes, de hapjes waren fantastisch! Onze oprechte en hartelijke dank hiervoor. Het was GOUD! We hopen jullie in de toekomst nog vaker tegen te komen. Veel liefs

 

Groeten

Marie-José, Bas, Ed, Ingrid, Iris, Liesbeth, Jan, Stef, Fokko, Carla, Marc, Petra, Ruud, Frank, Jerome www.B-Mind.nl